Hipokratova zakletva u ordinaciji doktora medicine i istaknutog SDA političara Teufika Arapčića, općinskog vijećnika u Lukavcu i brata predsjednika SDA Lukavac doktora Tarika Arapčića.

Tako su kolege iz SDP-a pokušale omalovažiti višegodišnje iskustvo istaknutog doktora Teufika Arapčića i člana SDA Lukavac. Naravno, nisu zaboravili i predsjednika SDA Lukavac, ali razlog za to je samo njima poznat jer dr Tarik Arapčić nije član OV Lukavac. Ne čudi to od kolega iz SDP-a, jer svi znamu da se ne libe uvrijediti mrtve, samo ako su vezani za SDA. Patetično i jadno.

Da je riječ o ličnom udaru na uvaženog doktora Arapčića, pokazuju dvostruki aršini kojim se služe patetične kolege iz SDP-a. Isti su spomenuli dr Teufika, ali su “zaboravili” da je u citatu spomenut i uvaženi dr Kenan Omerdić!? Da li zbog toga što isti glasa za ono što veliki vođa kaže i zamisli? U govoru je dr Omerdić potvrdio sve što je rekao dr Arapčić, kao i informaciju da zajedno rade. Tu su informaciju izostavile patetične kolege i spin majstori iz SDP-a? Zašto?

Spominjati nečiju mrtvu majku, brata, a kasnije imovinu uvaženog doktora je jadnije od svega što se moglo očekivati u jednom saopštenju propale partije. Doktor Arapčić je spomenutu parcelu kupio na legalan način što je i priznao (i to su “zaboravili”), kao i svi dotadašnji vlasnici – putem javnog tendera, koje u zadnje vrijeme voli spomenuti Edin Delić. Kolege iz SDP-a niti jednom nisu spomenule ostale vlasnike, među kojima je i Josip Božić, vlasnik Luciane, firme koju gospodin Delić u posljednje vrijeme često zna spomenuti kako bi na osnovu tuđeg uspjeha “ubrao” jeftini politički poen.

Zbog čega SDP i Delić, ako baš žele istinu, a ne direktan udar na jednu osobu, nisu iznijeli u javnost sve vlasnike parcela u Industrijskoj zoni?

O doktorskim kvalitetama uvaženog dr Arapčića ne treba trošiti riječi, to lukavčani vrlo dobro znaju, a vidimo da tuzlaci baš i ne… što nas ne iznenađuje…

P.S.

Jadnim kolegama iz SDP-a ovim putem poručujemo da se pozabave sumnjivim direktnim ugovorima sa firmama iz Tuzle? Da li su lukavački poduzetnici manje vrijedni? Opravdavanje četničkih simbola? Gdje je nestala amfibija? 7000 mrtvih? Želite još? Psujete, lažete… jadni ste.

PREPORUČUJEMO: Pogledajte kompletan govor dr Arapčića:

Kompletan govor dr Teufika Arapčića..